Lysekrone krystaller er ikke et tegn på rigdom!

Lysekroner er en rig del af vores historie. Der har været mange forskellige typer lysekroner, men de mest almindelige er krystalkroner. Krystalkroner er de mest populære af alle at have.

De har eksisteret siden det 16. århundrede, men der er mere dekorative end funktionelle. Det oprindelige formål var at vise overklassens rigdom. De plejede at bruge mere ekstravagante krystaller og gøre dem så store og dekorative som de kunne. Den person, der lavede de mest genkendelige krystalkroner, var Louis XIV fra Frankrig. Han ønskede at bygge den mest ekstravagante bygning i verden og havde brug for en lige så ekstravagant måde at belyse bygningen på, så drop down krystal lysekrone blev lavet. Denne lysekrone med alle de smukke krystaller findes over hele verden! Det kan også komme i forskellige former og størrelser.

Når du køber eller bestiller en lysekrone, skal du være opmærksom på alle de forskellige typer krystaller, der er tilgængelige. Den mest populære krystalfarve er klar, men de andre farver, der normalt er tilgængelige og populære, er rav, vand, sort, blå, grøn, lyserød, rød og lilla. Lysekronen er normalt meget tung; hele vægten af det kommer fra de valgte krystaller. Hver farvekrystal har forskellig størrelse og vægt afhængigt af den valgte.

En lysekrone kan gå i ethvert rum i huset. Det kan skabe en bestemt “wow” -faktor, når en besøgende går ind og ser de smukke krystaller og lysstrålerne stige ud af dem. Disse lysekroner med krystal er og vil fortsat være den mest foretrukne af alle lysekroner, der findes på markedet.

Lysekroner plejede kun at være for velhavende. Mange af underklassen byggede dem faktisk til de velhavende. Tiderne har ændret sig siden da, og nu kan enhver uanset klasse købe en lysekrone. De fås i en lang række størrelser, og krystallerne kan fås i mange forskellige former, stilarter og farver. Krystallerne er og vil fortsat være en smuk tilføjelse til enhver lysekrone.

Krystallerne er vidunderlige ved ikke kun at reflektere lyset, men skaber mange vidunderlige visuelle effekter på den måde, hvorpå krystallerne er lavet. De har fordybninger i dem, der afgiver et prisme farvespektrum, når de ses korrekt.

Be the first to comment

Leave a Reply